TRANSPORT FALAS PËR TË GJITHA PRODUKTET

PRODUKTET E FLOKËVE

Zbuloni produktet e flokëve për t'i bërë gjithmonë të bukur, të fortë dhe me shkëlqim.

PRODUKTET E FLOKËVE

PRODUKTE PËR DOBESIM

Zbuloni të gjitha produktet për të humbur peshë dhe për t'u kthyer në formë.

PRODUKTET PËR HOLLIM

PRODUKTET BUKURIE

Produkte bukurie të përshtatshme për meshkuj dhe femra.

PRODUKTET BUKURI

PRODUKTET E FUNDIT TE BUKURISE

 • Lipstick Aloe Vera Biosatyve
  Lista e cmimeve
  Lek 800.00
  Çmim i zbritur
  Lek 800.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,000.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Crema Viso Biosatyve
  Lista e cmimeve
  Lek 1,690.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,690.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,990.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Crema Corpo Biosatyve
  Lista e cmimeve
  Lek 1,990.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,990.00
  Lista e cmimeve
  Lek 2,390.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Crema Mani Biosatyve
  Lista e cmimeve
  Lek 1,390.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,390.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,890.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm

BUKURI DHE MIRËQENI

AlohaLabs është partneri juaj ideal në Shqipëri për mirëqenie dhe bukuri

PRODUKTET E FLOKËVE

 • Kerastina Complex
  Lista e cmimeve
  Lek 2,390.00
  Çmim i zbritur
  Lek 2,390.00
  Lista e cmimeve
  Lek 2,990.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Shampoo Biosatyve
  Lista e cmimeve
  Lek 1,290.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,290.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,490.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Pure Shampoo Procapil®
  Lista e cmimeve
  Lek 1,290.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,290.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,690.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm
 • Pure Mousse Procapil®
  Lista e cmimeve
  Lek 1,290.00
  Çmim i zbritur
  Lek 1,290.00
  Lista e cmimeve
  Lek 1,690.00
  Çmim i njësisë
  për 
  I jashtëm

ÇFARË THONË KLIENTET TANË

Provuam produktet nga faqja Aloha dhe na pëlqeu shumë. Janë një risi në vendin tonë!

Iman

Unë i përdor produktet në këtë faqe që kur i zbulova dhe jam shumë i kënaqur.

Karim

Unë jam e kënaqur me këto produkte. Më është dashur të humbas peshë dhe ia kam dalë në moment. Tani i përdor edhe i dashuri im.

Sarem