Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Kerastina Complex

Kerastina Complex

Regular price Lek 2,390.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 2,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Kerastina Complex është një spray shumë i koncentruar që përdoret për të forcuar dhe mbrojtur lëkurën e kokës.

Spraji vepron edhe si një ndihmës në parandalimin e rënies së flokëve dhe kur procesi ka filluar tashmë, duke forcuar rrënjën dhe duke reduktuar humbjen falë riaktivizimit të llambave.


Përbërësit që përmbajnë dhe përfitimet e tyre:

Serenoa Repens: Serenoa njihet si një aleat i vlefshëm kundër alopecisë androgjenetike. Serenoa ndihmon në mbrojtjen kundër tullacisë dhe rrallimit të flokëve duke rritur rritjen dhe dendësinë e flokëve, duke i dhënë një pamje më të trashë.

Fenugreek: përdoret për shumë vite për shëndetin dhe bukurinë e flokëve: kjo bimë stimulon rritjen e flokëve dhe parandalon rënien e flokëve, forcon flokët dhe u jep volum dhe shkëlqim flokëve të imët dhe të dëmtuar.


Përdorimi i duhur:

Aplikojeni çdo ditë direkt në rrënjën e flokëve ose në zonat e prekura nga qerosllëku. Aplikoni një masazh në zonën e trajtuar.


Çfarë ka në të:

Spray 100ml i Kompleksit Kerastina.
View full details