Aloe Vera

aloe vera

Aloe Vera per Floket

Nese jeni ne treg per nje ilac natyral per te luftuar tullacjen, mos shikoni me larg se bima e aloe vera. E njohur qe ka veti antibakteriale, anti-inflamuese dhe antioksiduese,...

Aloe Vera per Floket

Nese jeni ne treg per nje ilac natyral per te luftuar tullacjen, mos shikoni me larg se bima e aloe vera. E njohur qe ka veti antibakteriale, anti-inflamuese dhe antioksiduese,...

aloe vera

Sa e sigurte eshte te pish aloe vera perdite

Xheli aloe vera eshte nje ilac me baze bimore qe eshte perdorur per te pakten 4,000 vjet. Dihet qe ka nje sere perfitimesh shendetesore, qe nga pakesimi i pamjes se...

Sa e sigurte eshte te pish aloe vera perdite

Xheli aloe vera eshte nje ilac me baze bimore qe eshte perdorur per te pakten 4,000 vjet. Dihet qe ka nje sere perfitimesh shendetesore, qe nga pakesimi i pamjes se...

aloe vera

Kush nuk duhet te pije leng aloe vera?

Aloe Vera mund te shkaktoje nje reaksion alergjik nese jeni alergjik ndaj lateksit ose per ndonje arsye qe ne te kaluaren keni qene alergjik ose i ekspozuar ndaj chrysanthemums i...

Kush nuk duhet te pije leng aloe vera?

Aloe Vera mund te shkaktoje nje reaksion alergjik nese jeni alergjik ndaj lateksit ose per ndonje arsye qe ne te kaluaren keni qene alergjik ose i ekspozuar ndaj chrysanthemums i...

aloe vera

Efektet anesore te pirjes se Aloe Vera

Nese jeni duke pire leng aloe vera, ka nje mori efektesh anesore per te cilat duhet te jeni te vetedijshem. Aloe vera mund te shkaktoje probleme te renda te stomakut...

Efektet anesore te pirjes se Aloe Vera

Nese jeni duke pire leng aloe vera, ka nje mori efektesh anesore per te cilat duhet te jeni te vetedijshem. Aloe vera mund te shkaktoje probleme te renda te stomakut...

aloe vera

Efektet Anesore te Aloe Vera

Aloe Vera eshte nje bime dhe te gjitha bimet permbajne enzima qe mendohet se ndihmojne ne parandalimin e semundjeve qe t'i shkaktojne trupit ndonje dem. Aloe vera punon si nje...

Efektet Anesore te Aloe Vera

Aloe Vera eshte nje bime dhe te gjitha bimet permbajne enzima qe mendohet se ndihmojne ne parandalimin e semundjeve qe t'i shkaktojne trupit ndonje dem. Aloe vera punon si nje...

aloe vera

A Eshte e Sigurte te Pish Aloe Vera?

Aloe vera eshte nje bime sukculente me nje kercell te trashe dhe te ngjashem me xhelatinen qe eshte perdorur ne kura natyrore per shekuj me rradhe. Shpesh perdoret si anti-inflamator...

A Eshte e Sigurte te Pish Aloe Vera?

Aloe vera eshte nje bime sukculente me nje kercell te trashe dhe te ngjashem me xhelatinen qe eshte perdorur ne kura natyrore per shekuj me rradhe. Shpesh perdoret si anti-inflamator...