Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Venactis Gel Crema

Venactis Gel Crema

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,490.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Gel Venactis Iodase është xhel që nxit dhe stimulon mikroqarkullimin, zvogëlon ënjtjen e këmbëve, parandalon dhe pakëson papërsosmëritë për shkak të brishtësisë së kapilarëve falë edhe efektit të tij të këndshëm dhe të freskët të përthithur me shpejtësi.

Gel Venactis shfrytëzon veprimin sinergjik të fitozomeve të bimës Escin për të reduktuar njollat ​​për shkak të stazës venoze dhe mikroqarkullimit të dobët, të lidhura me brishtësinë e kapilarëve.


Si ta përdorni:
Aplikoni trajtimin duke masazhuar zonën e prekur me lëvizje rrethore, derisa produkti të përthithet plotësisht.
Rekomandohet të bëhen dy aplikime ditore të produktit, për të paktën 3-4 javë.

Çfarë përfshin oferta:
Xhel Venactis në format tub 200 ml


Përbërësit:
Fitozomet e Escin, Betasitosterol, Rusco. (Nuk përmban alga deti, një burim natyral i jodit).
View full details