Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Slim Fit Spray

Slim Fit Spray

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,490.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Slim Fit nga Iodase është një spray që përmban një fitokompleks të nxjerrë nga bima mishngrënëse Drosera Ramantacea që përmban polisakaride dhe metabolitë me veti bioaktive për trupin me një efekt rimodelues.
Përbërësi aktiv që përmbahet në spraj redukton akumulimin e yndyrës gjatë adipogjenezës dhe zvogëlon përmbajtjen e lipideve në adipocite.

Aplikimi i llakut Slim Fit direkt në zonën e prekur do të rezultojë në një siluetë të riformuar dhe të tonifikuar.


Si ta përdorni:
Spërkateni trajtimin direkt në zonën e prekur dhe më pas masazhoni produktin me lëvizje rrethore derisa të përthithet plotësisht.
Rekomandohet të bëhen të paktën dy aplikime të produktit në ditë, për të paktën 3-4 javë.

Çfarë përfshin oferta:
Slim Fit në format spray 100 mlPërbërësit:
Ekstrakt Drosera Ramantacea. (Produkti nuk përmban alga deti, burime natyrale të jodit).
View full details