Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Pacchetto Aloe+ Premium: Giorno + Notte

Pacchetto Aloe+ Premium: Giorno + Notte

Regular price Lek 3,490.00 ALL
Regular price Lek 4,200.00 ALL Sale price Lek 3,490.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Paketa e produkteve në gjendje të nxisë rregullsinë normale të zorrëve, të përmirësojë dhe riaktivizojë metabolizmin, të reduktojë asimilimin e lipideve dhe karbohidrateve, të balancojë shpejt peshën e trupit dhe të zvogëlojë ndjenjën e urisë nervore.

Dita e Aloe + Premium ju lejon të:
– Digjni deri në maksimum 500 kalori më shumë gjatë ditës
- Ndihmon në rritjen e energjisë dhe qëndrueshmërisë, duke promovuar një humor të mirë.

Aloe + Nata Premium:
përshpejton proceset e natës dhe ndihmon në djegien deri në maksimum 300 kalori gjatë natës duke i lejuar njerëzit të zgjohen të lehtë dhe të pushojnë.

Përfitimet e marra me paketën Aloe + Premium bëhen të mundura falë përqendrimit të lartë të përbërësve aktivë që përmban çdo tabletë e vetme.


Dita e Aloe + Premium:

Aloe Vera: e marrë rregullisht promovon funksionet normale të mëlçisë dhe të tretjes. Aloe vera mbron trupin nga infeksionet virale, rregullon funksionimin e zorrëve duke kryer një veprim ribalancues të PH dhe florës bakteriale.

Psyllium: është një përbërës i rëndësishëm për të rregulluar dhe kufizuar përthithjen e lëndëve ushqyese, ndërhyn në metabolizmin e lipideve dhe karbohidrateve, duke kryer një efekt prebiotik dhe duke forcuar sistemin imunitar.

Sena: ndihmon në stimulimin e zorrëve dhe pastrimin e trupit. Eliminimi i toksinave në trup mund të ndihmojë në luftimin e mbipeshes.


Aloe + Nata Premium:

Aloe Vera: e marrë rregullisht promovon funksionet normale të mëlçisë dhe të tretjes. Aloe vera mbron trupin nga infeksionet virale, rregullon funksionimin e zorrëve duke kryer një veprim ribalancues të PH dhe florës bakteriale.

Mallow: ndihmon në pastrimin dhe rregullsinë e zorrëve. Mallow është gjithashtu një aleat i vlefshëm natyror për ftohjet dhe sëmundjet e stinës.

Raven: Raven është i njohur në natyrë për aftësinë e tij për të djegur tepricat në një kohë të shkurtër.


Si të përdorni Aloe + Premium Day:
Merrni deri në 4 tableta në ditë me shumë ujë. 2 para drekës dhe 2 para darkës.

Si të përdorni Aloe + Natën Premium:
Merrni deri në 4 tableta në ditë me shumë ujë. 2 para drekës dhe 2 para darkës.


Çfarë përfshin oferta:
Aloe + Premium Day dhe Aloe + Premium Night në formatin 60 tableta.

View full details