Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Leggings Premaman

Leggings Premaman

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,990.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Linja e steceve e krijuar për të shoqëruar nënat e ardhshme dhe për t'u kujdesur për mirëqenien tuaj ditë pas dite, duke e përjetuar në maksimum shtatzëninë.

- Ndihmon në përmirësimin e mikroqarkullimit dhe redukton mbajtjen e ujit
- E rehatshme dhe e qetë, si një lëkurë e dytë
- Rehati maksimale e përshtatshme për jetën e përditshme
- Të vishet në çdo rast

Dizajni është menduar të përqafojë butësisht barkun dhe të qetësojë shpinën.


Strecet e shtatzënisë përshtaten me trupin e çdo gruaje dhe janë të disponueshme në madhësi të ndryshme për të shoqëruar nënat gjatë gjithë udhëtimit.Çfarë përfshin oferta:
1 pale strece për shtatzëni. Madhësitë e disponueshme: S / M - M / L - L / XL

View full details