Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Instant Sonno

Instant Sonno

Regular price Lek 2,390.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 2,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

InstanSonno në formulën spray është një qetësues natyral i krijuar posaçërisht për të reduktuar vështirësinë për të rënë në gjumë dhe në një kohë të shkurtër.

Si mund të jetë kaq efektiv?
InstanSonno është krijuar për të gjithë njerëzit që kanë vështirësi për të fjetur, kanë probleme me pagjumësinë, zgjohen të lodhur dhe nuk duan të fillojnë ditën.

Formula InstanSonno është projektuar me teknologji kozmetike-tekstile, e zhvilluar për t'u spërkatur në kyçet e dorës ose në pëlhura (si në këtë rast në jastëkun e krevatit).

Kjo formulë e re është specifike për të gjithë njerëzit që luftojnë të bien në gjumë, të kenë një gjumë të lehtë ose gjumë të shqetësuar gjatë natës.


Efektshmëria është e garantuar falë vajit esencial të pishës zvicerane të gurit, një ekstrakt i rrallë i një peme të Dolomiteve me veti qetësuese dhe balsamike, i përshtatshëm për të relaksuar muskujt në thellësi, duke ndihmuar çdo person të bjerë në gjumë dhe të flejë gjatë gjithë natës.

Çfarë ka në të:
Pisha zvicerane: Vetitë qetësuese, relaksuese dhe qetësuese të pishës zvicerane ndihmojnë në relaksimin e të gjithë trupit, uljen e ritmit të zemrës dhe nxitjen e gjumit të thellë gjatë gjithë natës.Si ta përdorni:

Spërkatni sasinë e duhur (4/8/10 herë sipas simptomave) në kyçet e dorës ose në një shami dhe thithni esencën për një mirëqenie afatgjatë.


Çfarë përfshin oferta:

InstanSonno në formulë spërkatëse 50 ml

View full details