Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

FertiLove Uomo

FertiLove Uomo

Regular price Lek 2,390.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 2,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

FertiLove Male është suplementi ushqimor i përshtatshëm për të gjithë meshkujt që duan të përmirësojnë fertilitetin e tyre për ngjizje dhe të rrisin nivelet e testosteronit në mënyrë natyrale.

Tabletat natyrale ndihmojnë në përmirësimin e cilësisë së spermës duke siguruar një jetë më të gjatë të spermës.

FertiLove Male është suplementi natyral i krijuar posaçërisht për të gjithë meshkujt që kanë probleme me infertilitetin dhe nivele të ulëta të testosteronit, duke e bërë të vështirë të kënaqin partnerin e tyre në dëshirën për t'u bërë prindër.

Përfitimet që mund të merren nga marrja:

- Fertilitet më i madh:
Përbërësit që përmban janë më të mirët për të maksimizuar pjellorinë e çdo mashkulli.

- Nivele më të larta të testosteronit:
Ndihmon në rritjen e niveleve të testosteronit.

- Afrodiziak:
FertiLove Man konsiderohet gjithashtu një afrodiziak natyral i shkëlqyer për bimët që gjenden brenda

- Cilësia dhe sasia e spermës:
Ai përmirëson cilësinë dhe sasinë e spermës së çdo mashkulli


Përdorimi i FertiLove është i sigurt:
FertiLove nuk është një ilaç dhe mund të blihet pa recetë.
Të gjitha përfitimet e ofruara nga produkti merren në mënyrë natyrale dhe pa efekte anësore.


Përmban përbërësit kryesorë për të luftuar infertilitetin:

Baza e Argininës: e dobishme në trajtimin e dispersioneve seminale, veçanërisht kur janë të pranishme oligozoospermia dhe bradikineza. Ky aminoacid është i pranishëm në përqendrim të lartë në bërthamat e qelizave në procesin e riprodhimit dhe arrin 50% në bërthamën e spermatozoideve

Rosa Canina: ndihmon në përmirësimin e kushteve të infertilitetit. Vitamina C që përmban ndihmon në reduktimin e aglutinimit të spermatozoideve.

Rodiola Rosea: ka një efekt energjik dhe gjallërues, veçanërisht në përgatitjen e trupit për të duruar lodhjen, redukton ankthin e performancës dhe rikthen libidon duke stimuluar dëshirën falë qarkullimit më të mirë të gjakut në zonat gjenitale.Si ta merrni:

Merrni 4 kapsula në ditë, 2 kapsula para vaktit kryesor.


Çfarë përfshin oferta:

Një paketë me 60 kapsula FertiLove për meshkuj.

View full details