Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Fango Dren

Fango Dren

Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Fango Dren Iodaza përdoret për trajtimin e njollave të celulitit.
Formula e efektit të ftohtë e bën atë të përshtatshëm edhe në prani të kapilarëve të dobët.
Veprimi osmotik i baltës i përmirësuar nga kullimi i ekstrakteve të bimëve e bën këtë trajtim një ndihmës të vlefshëm për të luftuar papërsosmëritë e celulitit.


Ai kombinon përfitimet e baltës me efektivitetin e ekstrakteve të shumta bimore natyrale si Elderberry, Ananas, Cypress dhe Ivy.

Rezultati është një trajtim i thellë për njollat ​​e celulitit.

- Këmbë të lehta dhe të shfryra në fund të ditës
- Lëkurë e lëmuar dhe siluetë e riformuar


Si ta përdorni:
Aplikoni një shtresë të bollshme balte në lëkurë dhe masazhoni me lëvizje rrethore.
Balta nuk rrjedh, por, nëse dëshironi, mund të përdoret një film transparent për të mbuluar zonën e prekur.
Prisni 35/50 minuta. Hiqeni produktin dhe shpëlajeni me ujë.

Kalendari i përdorimit:
1 javë: 3 aplikime
2 javë: 3 aplikime
3 javë: 2 aplikime
4 javë: 2 aplikime
Më pas: 1 aplikim për mirëmbajtje.

Çfarë përfshin oferta:
Baltë Dren Jodazë në kavanoz 700gr


Përbërësit:
Ekstrakti i algave të detit, Elderberry, Ananasi, Selvi, Ivy.
View full details