Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Deep Impact Ultra

Deep Impact Ultra

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,590.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kremi Deep Impact Ultra Iodase është trajtimi me krem ​​për të riformuar dhe forcuar siluetën, duke vepruar në papërsosmëritë e dhjamosjes të formuar në të gjithë trupin.
Formula është jashtëzakonisht e pasur me substanca funksionale me aktivitet rimodelues.
Trajtimi garanton përfitime të shkëlqyera falë efektit termogjenik, skuqja dhe nxehtësia që zhvillohen pas aplikimit janë për shkak të veprimit të substancave specifike të pranishme.FOSFATIDILCOLINA: me origjinë natyrale, tashmë prej vitesh e njohur në fushën e mjekësisë për efikasitetin e saj lipolitik.


KAFEINA dhe KARNITINA: përmirësojnë aktivitetin tonifikues dhe rimodelues.


GENISTEIN: përbën një aleat të vlefshëm për të ruajtur rezultatet e marra mbi celulit me kalimin e kohës.


Si ta përdorni:
Aplikoni trajtimin duke masazhuar zonën e prekur me lëvizje rrethore, derisa produkti të përthithet plotësisht.

Rekomandohet të bëhen dy aplikime ditore të produktit, për të paktën 3-4 javë.

Çfarë përfshin oferta:
Deep Impact Ultra Jodaza në tub 200 ml


Përbërësit:
Fosfatidilkolinë, Kafeinë, Karnitinë, Genistein. (Nuk përmban alga deti, prandaj nuk përmban jod).

View full details