Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Deep Impact F

Deep Impact F

Regular price Lek 2,590.00 ALL
Regular price Lek 3,090.00 ALL Sale price Lek 2,590.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Deep Impact F nga Iodase është trajtimi kozmetik me krem ​​i projektuar kundër papërsosmërive të celulitit të thellë, edhe në fazat e avancuara, ai vepron në thellësi mbi celulit.
Deep Impact F është një krem ​​inovativ i cili përmban teknologjinë Actisom®️, me një efekt termogjenik i aftë për të dhënë përfitime më të mëdha.


TEKNOLOGJIA Actisom®️:

Teknologjia Actisom®️ përfshin: mikro grimcat "bartëse" të afta për të transportuar përbërësit aktivë të kafeinës dhe aescinës direkt në shtresën më të thellë të dermës, për të vepruar në mënyrë më efikase ndaj papërsosmërisë.

Iodase Actisom®️ rekomandohet në rastet e papërsosmërive rezistente ndaj trajtimeve tradicionale.


Trajtimi ka një efekt termogjenik, skuqja dhe nxehtësia që zhvillohen pas aplikimit janë për shkak të veprimit të substancave specifike të pranishme.


Përfitimet kryesore të Deep Impact F nga Iodase janë:

– Redukton njollat ​​kundër celulitit;

- Efekt zbutës dhe rimodelues;

- Formula Intensive Actisom®️ që vepron në thellësi;


Si të përdorni:

Aplikoni trajtimin duke masazhuar zonën e prekur me lëvizje rrethore, derisa produkti të përthithet plotësisht.
Rekomandohet të bëhen dy aplikime ditore të produktit, për të paktën 3-4 javë.


Çfarë përfshin:

Një paketë 200 ml Deep Impact F.


Përbërësit kryesorë:

Actisom®️ Film molekular me çlirim të synuar të Kafeinës dhe Escinit, Fucus vescicolosus, Paullina cupana, Hedera helix, Centella asiatica, Ananasit.


View full details