Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Crema Solare Protezione 25 Biosatyve

Crema Solare Protezione 25 Biosatyve

Regular price Lek 1,990.00 ALL
Regular price Lek 2,390.00 ALL Sale price Lek 1,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Emulsion dielli SPF25 rezistent ndaj ujit, me formulim të lehtë, që garanton një aplikim uniform, praktik dhe të shpejtë. Indikuar për ekspozimin e parë në diell të lëkurës të ndjeshme, ofron mbrojtje të lartë kundër rrezeve UVB dhe UVA. Falë pranisë së Bisabololit dhe vitaminës E, produkti ka një veprim qetësues dhe hidratues në epidermë, duke i dhënë asaj butësi dhe shkëlqim. Nuk është i yndyrshëm dhe përthithet shpejt.

KËSHILLA PËR PËRDORIM 

Shkundni mirë para përdorimit. Aplikojeni me bollëk para ekspozimit në diell dhe riaplikoni shpesh, një ulje në sasinë e aplikuar mund të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes. Shmangni ekspozimin e zgjatur, edhe me krem ​​kundër diellit. Ekspozimi i tepërt mund të shkaktojë dëme serioze për shëndetin. Mos i ekspozoni foshnjat dhe fëmijët e vegjël në rrezet e diellit direkte.

Përmbajtja: 75 ml
View full details