Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Biorelaxin Plus

Biorelaxin Plus

Regular price Lek 2,390.00 ALL
Regular price Lek 2,900.00 ALL Sale price Lek 2,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Falë vetive të tij të dobishme, BioRelaxin Plus garanton uljen e niveleve të stresit dhe ngadalësimin e rrahjeve të zemrës nga ankthi, duke garantuar mirëqenie të menjëhershme që në marrjen e parë.

Kombinimi i valerianës, balsamit të limonit dhe murrizit vepron shpejt dhe në mënyrë efektive.

BioRelaxin Plus është zhvilluar në një format të përshtatshëm me pika për ta marrë atë në çdo situatë (si në shtëpi, në zyrë, në rrugë ...), rekomandohet dhe shumë efektiv në situata stresi të lartë, pagjumësi, nervozizëm, sulme paniku, takikardi dhe gjendje ankthi në të gjitha nivelet.

 

BioRelaxin Plus përmban përbërës natyralë.

Valeriana: ka veti të fuqishme qetësuese në sistemin nervor dhe vepron drejtpërdrejt në neurotransmetuesit në tru që janë përgjegjës për ankthin. Valeriana është e famshme për zgjidhjen e problemeve të pagjumësisë sepse vepron si një qetësues natyral.

Balsami i limonit: I njohur për vetitë e tij qetësuese me veprim të shpejtë. Vepron në gjendjet e ankthit dhe është i përsosur edhe në rast të pagjumësisë sepse largon ankthin dhe trishtimin që pengojnë gjumin.

Murriz: Murrizi është një aleat i vlefshëm natyror në rast të takikardisë dhe çrregullimeve të shkaktuara nga ankthi, thelbësor në rast të panikut të papritur dhe sulmeve ankthi. Murrizi është i njohur për veprimin e tij të shkëlqyer qetësues.

 

Pse rekomandohet të merret:

- Aleat i shkëlqyer për të reduktuar stresin dhe për të përmirësuar cilësinë e gjumit të natës

- Veti qetësuese në sistemin nervor, vepron në neurotransmetuesit e trurit

- Veti qetësuese me veprim të shpejtë

– Ndihmon në eliminimin e sulmeve të panikut, stresit, ankthit

 

Si të përdorni:

Për të ndihmuar një gjumë fiziologjik, holloni 2 ml produkt në pak ujë dy herë në ditë. Rekomandohet të merret në mbrëmje. (1 ml korrespondon me 20 pika).

Çfarë përfshin:

Një paketë e BioRelaxin Plus në pika 50 ml.

View full details