Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Azione Rapida F.I.R.

Azione Rapida F.I.R.

Regular price Lek 4,190.00 ALL
Regular price Lek 4,990.00 ALL Sale price Lek 4,190.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Balta e algave Guam Rapid Action F.I.R. është formula origjinale me alga deti Guam dhe përfitimet e rrezeve infra të kuqe të largëta F.I.R.

Trajtimi i baltës së algave Guam Fast Action F.I.R. rrit temperaturën sipërfaqësore të lëkurës dhe thith nxehtësinë e trupit e cila ri-emetohet në formën e rrezeve infra të kuqe të largëta (F.I.R.), në dobi të qelizave dhe indeve me rritjen e mikroqarkullimit të lëkurës që lejon përthithjen më të mirë të përbërësve aktivë të algave detare Guam.



BALTA E ALGAVE TE GUAM JANE PRODUKTE NATYRORE SHUME TE NJOHUR

SI MUND TE MERREN REZULTATET QE TASHME NGA APLIKACIONET E PARA:
Reduktimi i njollave të celulitit
Rënie në kofshë
Fortësia dhe elasticiteti i lëkurës
Ideale për lëkurë delikate dhe/ose me kapilarë


Trajtimi i rekomanduar:

 

 Trajtimi i mirmbajtjes 4/6 muaj :


 

Përdorimi i duhur i produktit:


Përziejini mirë para përdorimit. Aplikoni në mënyrë të barabartë Veprimin e Shpejtë të baltës të Guam Seaweed Mud F.I.R. "Formulë e nxehtë" me një masazh të lehtë në pjesët e prekura.

Mbështilleni me qese te zakonshme të kuzhinës: falë kësaj "velloje mbrojtëse" është e mundur të kryeni çdo punë të përditshme me qetësi.

Lëreni për 15 minuta dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.



Çfarë përfshin oferta:
Një paketë 500 g baltë Guam



Nënshtresat funksionale:
Alga Guam, fitoekstrakte Fucus, turmalinë e zezë, argjilë, gështenjë kali dhe dredhkë, vajra esencialë të sherebelës dhe limonit, aescin dhe kafeinë.

Kompleksi i ngrohjes:

Duke pasur parasysh përqendrimin e lartë të përbërësve aktivë dhe substancave funksionale, është e mundur të ndjeni një ndjesi nxehtësie.
Jo i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

View full details