Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Anticellulite Pelli Sensibili e/o Capillari Fragili

Anticellulite Pelli Sensibili e/o Capillari Fragili

Regular price Lek 0.00 ALL
Regular price Sale price Lek 0.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Balta e algave Guam për lëkurë të ndjeshme dhe/ose kapilarët e brishtë është një trajtim i bazuar në alga deti Guam dhe është krijuar për të marrë rezultate nga aplikimet e para kundër celulitit dhe yndyrës së lëkurës së kofshëve dhe vitheve, duke respektuar lëkurën e ndjeshme dhe/ose që vuan nga kapilarët.

Aplikimet e ndryshme i japin qëndrueshmëri dhe elasticitet, duke i dhënë lëkurës një butësi të pakrahasueshme.BALTAT E ALGAVE TE GUAM JANE PRODUKTE NATYRORE SHUME TE NJOHUR

MUND TE MERREN REZULTATET QE NGA APLIKIMET E PARA
Reduktimi i njollave të celulitit
Rënie në kofshë
Fortësia dhe elasticiteti i lëkurës
Ideale për lëkurë delikate dhe/ose me kapilarë


Trajtimi i rekomanduar:

 

Trajtimi i mirëmbajtjes për 4/6 muaj:

 

Përdorimi i duhur i produktit:
Përziejini mirë para përdorimit. Përhapeni baltën e algave të detit Guam në mënyrë të barabartë me një masazh të lehtë në pjesët e prekura.

Mbështilleni me filmin e zakonshëm transparent të kuzhinës: falë kësaj "velloje mbrojtëse", është e mundur të kryeni çdo gjest të përditshëm me qetësi.

Lëreni për 45 minuta dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.Çfarë përfshin oferta:
Një paketë 500 g baltë GuamSubstancat funksionale:
Alga deti Guam

Glikoksantinë: përbërës i tretshëm në ujë i bazuar në Xanthine (Kafeinë, Teofilinë, Teobrominë)

Glikozaminoglikanet e hidrolizuara: prekursorë të acidit hialuronik. Ato përmirësojnë përshkueshmërinë lidhëse dhe nxisin kullimin e lëngjeve hidrolipidike intersticiale

Lëngu i empetrum nigrum (Shqopa e manaferrave): i pasur me antocianina që kanë qenë gjithmonë të njohura për vetitë e tyre antioksiduese dhe mbrojtëse të mikroqarkullimit. Ky lëng, i cili ruan të gjithë pasurinë e tij me përbërës të ngjashëm me vitaminat (Vit. P) të paprekur falë shtypjes së ftohtë dhe nën presion, forcon, tonifikon dhe përmirëson mikroqarkullimin.

View full details