Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

ANGEL - Acqua Micellare

ANGEL - Acqua Micellare

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,590.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
ANGEL - Micellar Water është një ujë micellar për pastrimin e përditshëm të fytyrës, i aftë për të hequr butësisht të gjitha llojet e papastërtive dhe për të përgatitur lëkurën për të marrë çdo trajtim specifik në mënyrë më efektive.


Veprimi delikat i pastrimit kombinohet me një efekt rigjallërues dhe freskues që e lë lëkurën të pastruar, rrezatuese dhe të lëmuar.
Një produkt unik për heqjen e make-up-it dhe pastrimin me një veprim mbrojtës dhe antioksidant.

E 'ENGEL - Uji micellar është një bimë me lule që nuk ngjitet dhe nuk ka nevojë për shpëlarje.

Efikasitet hidratues për lëkurë të rigjeneruar, më të butë dhe më të tonifikuar.


Përmban UJË AKTIV dhe UJË HAMAMELIS VIRGINIANA:

- Ujëra aktive: nga sythat e trëndafilit të damaskut me vetitë hidratuese, qetësuese, vazoprotektive dhe antioksidante në mbështetje të mekanizmave mbrojtës të lëkurës.

- Uji i Hamamelis Virginiana: veprim dekongestant, qetësues dhe vazotonik.


Përfitimet e ANGEL - Uji Micellar:

- Pastron dhe heq make-up;

- Lëkurë më e butë dhe më e tonifikuar;

- Është hidratues dhe rigjeneron lëkurën;


Si të përdorni:

Pastroni çdo mbrëmje.
Lagni pambukun me ujë micellar dhe më pas fshijeni fytyrën, sytë dhe buzët.

Çfarë përfshin:

ANGEL - Shishe Uji Micellar 200ml.
View full details