Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Aloe+ Premium Notte

Aloe+ Premium Notte

Regular price Lek 2,400.00 ALL
Regular price Lek 2,900.00 ALL Sale price Lek 2,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Aloe + Premium Night është një produkt natyral i aftë për të pastruar trupin gjatë natës.
Aloe + Premium Night përshpejton proceset e natës dhe ndihmon në djegien e deri në 300 kalori maksimumi gjatë natës duke i lejuar njerëzit të zgjohen të lehtë dhe të shplodhur.

Formulimi i ri i Aloe + Premium Night:
- Promovon rregullsinë normale të zorrëve
– Redukton asimilimin e lipideve dhe karbohidrateve
- Balancon peshën brenda natës dhe ndalon urinë e natës
– Digjni më shumë kalori ndërsa trupi pushon.

Përfitimet e marra me Aloe + Premium Night bëhen të mundura falë përqendrimit të lartë të përbërësve aktivë që përmban çdo tabletë e vetme.

Formulimi i ri vepron gjatë natës, ndërsa trupi është në pushim, për të sjellë rezultate të qëndrueshme dhe për të jetuar mirë në çdo situatë.

Përmban 3 përbërës thelbësorë për mirëqenien e çdo personi:

Aloe Vera: e marrë rregullisht promovon funksionet normale të mëlçisë dhe të tretjes. Aloe vera mbron trupin nga infeksionet virale, rregullon funksionimin e zorrëve duke kryer një veprim ribalancues të PH dhe florës bakteriale.

Mallow: ndihmon në pastrimin dhe rregullsinë e zorrëve. Mallow është gjithashtu një aleat i vlefshëm natyror për ftohjet dhe sëmundjet e stinës.

Raven: Raven është i njohur në natyrë për aftësinë e tij për të djegur tepricat në një kohë të shkurtër.


Si të përdorni:
Merrni deri në 4 tableta në ditë me shumë ujë. 2 para drekës dhe 2 para darkës.

Çfarë përfshin oferta:
Aloe + Natë Premium në formatin 60 tableta

View full details