Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

Actisom Ice Crema

Actisom Ice Crema

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,490.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Actisom Ice Cream Iodase është trajtimi kozmetik kundër njollave të celulitit të thellë me efekt "të ftohtë", i rekomanduar edhe për ata me probleme kapilare.

Akullorja Actisom lufton në mënyrë specifike papërsosmëritë e celulitit të thellë: formulimi i tij i çmuar përmban sistemin e shpërndarjes Actisom®, i projektuar për të transportuar substanca funksionale në një mënyrë të synuar, dhe ekstrakte me origjinë natyrore si Escin, Kafeina, Centella Asiatica dhe mente, të cilat luftojnë papërsosmëritë pa dëmtuar lëkurën që ka probleme kapilare.

Pas një cikli trajtimi të vazhdueshëm dhe të vazhdueshëm, konturet e këmbëve dhe të pasmeve do të ripërcaktohen dhe riformohen, lëkura do të jetë uniforme dhe e relaksuar, defektet e celulitit do të reduktohen dukshëm.

Përfitimet më të mëdha janë për shkak të efektit kriogjenik: i ftohtë në zonën e trajtuar nga kremi.

Përfitimet e kremit:

Ndihmon në luftimin e papërsosmërive të celulitit të thellë duke risjellë të pasmet dhe këmbët në formëne tyre.


Si ta përdorni:
Aplikoni trajtimin duke masazhuar zonën e prekur me lëvizje rrethore, derisa produkti të përthithet plotësisht.
Rekomandohet të bëhen dy aplikime ditore të produktit, për të paktën 3-4 javë.

Çfarë përfshin oferta:
Actisom Ice Cream Jodase 200ml


Përbërësit:

Kafeina dhe Aescina në Actisom®, Paullina cupana, Hedera helix, Ananas sativus, Centella asiatica, Peppermint.
View full details