Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs

Actisom Crema Effeto Caldo

Actisom Crema Effeto Caldo

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 3,590.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Actisom Crema Iodase është trajtimi kozmetik me krem ​​i krijuar kundër papërsosmërive të celulitit të thellë, edhe në një fazë të avancuar.

Ky krem ​​rekomandohet në rastet e papërsosmërive rezistente ndaj trajtimeve tradicionale.


Trajtimi është më efektiv sepse ka një efekt termogjenik, skuqja dhe nxehtësia që zhvillohen pas aplikimit janë për shkak të veprimit të substancave specifike të pranishme.


Pse është kaq efektiv?


Kremi Actisom me efekt zbutës dhe rimodelues është kaq efektiv falë formulës intensive Actisom® dhe vepron në thellësi.

Fuqia e këtij trajtimi përmbahet në teknologjinë Actisom®: mikro grimcat "bartëse" të afta për të transportuar përbërësit aktivë të kafeinës dhe aescinës drejtpërdrejt në shtresën më të thellë të dermës, për të vepruar në mënyrë më efikase ndaj celulitit.


Si ta përdorni:
Aplikoni duke masazhuar zonën e prekur me lëvizje rrethore, derisa produkti të përthithet plotësisht.
Rekomandohet të bëhen dy aplikime ditore të produktit, për të paktën 3-4 javë.

Çfarë përfshin oferta:
Krem Actisom në format tub 220 ml


Përbërësit:
Film molekular Actisom® me përbërës të Kafeinës dhe Escinit, Fucus vescicolosus, Paullina cupana, Hedera helix, Centella asiatica, Ananasit.
View full details