Skip to product information
1 of 1

AlohaLabs Al

333 Plus No Dol

333 Plus No Dol

Regular price Lek 1,800.00 ALL
Regular price Lek 2,290.00 ALL Sale price Lek 1,800.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Xhel jo i yndyrshëm, plotësisht i absorbueshëm me efekt të menjëhershëm. Promovon relaksimin dhe rikuperimin e muskujve dhe nyjeve. Xheli 333 Plus NoDol ka një veprim intensiv ngrohës. Ruajeni në temperaturën e dhomës (15-25°C) dhe larg fëmijëve.

KËSHILLA PËR PËRDORIM

Nuk duhet të përdoret tek fëmijët ose te personat që vuajnë nga astma bronkiale.

Mos e gelltit.

Ju lutemi shikoni insertin e paketimit.

Përmbajtja: 75 ml

View full details